Kustomoidut potretit

Customized portraits and artwork.

Taidetta sinusta, hänestä?


Tilauksena tehtävät kustomoidut potretit ovat uusinta tuotantoamme. Palvelumme tarjoaa sinulle mahdollisuuden luoda jotain uutta, täysin sinun suunnitelmasi mukaan räätälöityä taidetta. Kuvassa esiintyvät elementit, tunnelma ja hahmo ovat täysin sinun valittavissasi. Sinun ei tarvitse olla itse kuvassa, mallipankistamme löydät myös valmiit potretit joista rakennamme toiveidesi mukaan kotisi kruunun.

Kustomoidut potretit ovat myös loistavia lahjaideoita, tekemiämme teoksia löytyy jo useamman kodin seinältä. Teos on saatavilla useassa koossa paperiprinttinä, muovilevyllä tai canvas-tauluna.

”My reflection of You.” 2021
Elementteinä kolme mustaa joutsenta, kuivattuja kukkia sekä origameja.
9 kuvan komposiitti
Malli: Veera Junttila

”Vintage I” 2020
3 kuvan komposiitti
Malli: Laura Junttila

 

Laura ja linnut.


TARINAA KUVAN TAKAA

Laura toivoi kuviinsa vanhanajan tunnelmaa. Vaatteeksi valittiin kevyt vaalea puuvillamekko ja hiukset taivutettiin kevyesti luonnonkiharaa muotoillen. Meikki muistutti 50-lukua punaisine huulineen.

Valitsin paikaksi Rovaniemen kirkon takana sijaitsevat kiviportaat. Kuvien maisema saisi olla rouhea, vanhanaikainen, kivinen. Meillä ei ollut valmista suunnitelmaa kuvamanipulaatioiden varalle. Sain suunnitella ja fiilistellä kuvia rauhassa, annettuja teemoja mukaillen. Kuvien valmistuessa ajatus valkoisista linnuista välähti mieleeni. Ajatus oli kaunis ja herkkä. Kirjekyyhkyjä, niitä hän sitten sai.

Symbolismi teoksissa.


Mistä kuivattu ruusu muistuttaa sinua? Mitä tulvii mieleen kun näet pikkulinnun lennon, vaalean kesämekon tai auringonkukkia?

Symbolismi on avain taiteeseen. Mitä kauemmin kuvaa katsot, sitä enemmän näet. Tarina teoksessa elää niin kauan kuin annat sille tilaa, niin kauan kuin jaksat sitä kuunnella. Niin monta tarinaa kuin katsojaakin.

Autamme sinua suunnittelemaan juuri oman näköisesi, sinulle merkityksellisen kuvan. Symbolismi on meille tuttua, ehkä meiltä löytyykin ajatus mikä ei ollut käynyt vielä mielessäkään.

”Insomnia.” 2020
Elementteinä kolme pesukarhua ja kolme kukkaa.
12 kuvan komposiitti
Malli: Rina Rinne

Miten tämä tapahtuu?


Kartoitus

Tärkein vaihe on tilauksen kartoitus. Käymme yhdessä läpi millaiseen muotoon valmis työ tulee, minkä kokoisena ja millaiseen tilaan. Mietintä toteutustavoista voi alkaa.

Rakennustarpeet

Kokoan kasaan toiveitasi vastaavia elementtejä, joista valmis työ muotoillaan. Voit esittää tarkkoja suunnitelmia tai jättää minulle vapaat kädet luonnosteluun.

Esitys ja toteutus

Esitän sinulle suunnitelman kuvan elementeistä, asettelusta ja tunnelmasta. Suunnitelman hyväksyttyäsi saat aikataulun jonka sisällä työn tulisi valmistua.

Jälkikäsittely

Kuvan valmistuttua saat sen välittömästi digitaalisena versiona itsellesi. Toiveidesi mukaan voimme lähettää kuvan myös suoraan painettavaksi.

Kuva asiakkaalta.

Kerro toiveistasi ja suunnitellaan lisää!

Suosittelemme tutustumaan toimitusehtoihimme ennen tilausta.