Kuvamanipulointi ja kuvankäsittely


Kuvankäsittely on oma maailmansa. Se tarjoaa samat puitteet kuin mieli, kaikki on mahdollista. Kaikki mitä keksit, voit toteuttaa. Kaikki ovet on auki, sinulle.

Joskus kuvat menevät yksinkertaisesti pieleen. Joskus tietyt tekijät ärsyttävät silmää niin paljon, että koko kuva yksinkertaisesti menettää hohtonsa. Joskus tärkeä yhteiskuva jäi ottamatta. Joskus aika loppuu kesken. Aikakonetta täällä ei ole, mutta taitoa luoda hetkiä uudelleen senkin edestä. Kelataan se aika taakse päin. Tai sukelletaan tuntemattomaan, mihin vain.

Me voidaan rakentaa mieletön kuva ystävälle joka lyödään jouluksi kehyksiin. Tilaustaidetta koristamaan olohuoneen seinää. Mainos bussipysäkin päätyyn. Pysäyttävä kuva herättämään ajatuksia, jotain joka saa katsojat tuntemaan jotain.

Uuden ajan valokuvausta


Voiko valokuvauksen hoitaa etänä? Tietyissä määrin, kyllä.

Rakennan valokuvia myös asiakkaan valmiista kuvista. Aina ei suinkaan tarvitse järjestää valokuvauksia jopa satojen kilometrien päähän. Kuvat voivat löytyä jo valmiiksi koneeltasi, tai voit ottaa ne kameralla kotonasi. Me rakennetaan loput, sinun toiveiden mukaan.

Teokset voidaan rakentaa mistä vain, mistä kuvia on. Jopa edesmenneet perheenjäsenet, lemmikit ja ystävät. Paikat, mistä kaikkein rakkaimmat muistot kumpuaa. Tämä on kuin buffet-ravintola, rakenna lautasellesi juuri sitä mitä itse haluat. Uuden ajan valokuvausta, kierrätystä. Rakennetaan pieleen menneistä kuvista jotain uutta, annetaan kuville uusi elämä.

Kuvankäsittelyn hinnasto

Hinnat sis. alv 24%

  • Kevyt kuvankäsittely ensimmäinen tunti 40,00€, seuraavat tunnit 30,00€
  • Keskivaativa kuvankäsittely ensimmäinen tunti 50,00€, seuraavat tunnit 40,00€
  • Vaativa manipulointi ensimmäinen tunti 60,00€, seuraavat tunnit 50,00€.
  • Teoksen tullessa markkinointikäyttöön, pyydä aina tarjous.

Kiinnostaako kuvamanipulaatio minun kuvaamanani? Hinnaston löydät täältä.
Katso myös kustomoidut potretit.